Залишити відгук

Піца «цілована вогнем»

В Італії розуміються на справжній піці й випікають її лише в автентичній дров'яній печі. І ми в il Molino цілком дотримуємося рецептури традиційних італійських піцерій. Усередині така піч палає вогнем, щоб забезпечити рівномірне випікання: температура в її надрах досягає близько 400 градусів. І тому на правильній, «живій» італійській піці завжди є незначні пригорілі місця – потемнілі краєчки або запечені «пухирці». На цьому фото ви можете бачити невеликі пригорілі пухирці та борти «живої» піци – це абсолютно нормально для справжньої італійської піци й відповідає стандартам її традиційного випікання. Саме так вона виходить по-справжньому рум'яною, і пахне «димком», і саме такою піцою пригощають своїх гостей знамениті майстри-піцайоло в Італії.

Запрошуємо посмакувати смачною, «цілованою вогнем» піцою до нас, у родину італійських піцерій il Molino!