Залишити відгук

Піца в il Molino

Для нашої піци ми використовуємо італійське борошно вищої якості. Тільки в il Molino спеціальне борошно саме для приготування піци, привезене з Італії. Виробник – Molino Caputo, один з найбільш шанованих в Італії. Компанія була створена в 1924 році, і відтоді перетворилася з маленького сімейного млина на світового експортера борошна. Піцайоло в il Molino використовують найкращий для піци сорт "00 Pizzeria". Він виробляється з внутрішньої частини зерен, без висівок, і містить зовсім небагато глютену. Свіжоспечена піца з такого тіста виходить низькокалорійною. Саме тому італійки такі стрункі.

Піца завжди з дров'яної печі!
Замовити піцу онлайнРесторани il Molino на мапі

Багатьом рецептам класичної піци вже виповнилася не одна сотня років. Вони пройшли довгий шлях – від гурмана і сибарита Лукулла до винаходу класичної "Маргарити". У піцерії il Molino випікається традиційна італійська піца.

Справжні піцайоло не розкатують тісто качалкою, а розминають його руками, після чого крутять корж на одному пальці, немов тарілочку.

Піцайоло в il Molino випікають понад 20 видів автентичної італійської піци – від класичної Маргарити до  суперпопулярної Маскераре.

Тісто, з якого готується справжня піца, має свій секрет. Саме завдяки йому смак піци запам'ятовується надовго.

5 правил справжньої італійської піци від il Molino!

Існує 5 правил справжньої італійської піци, про які Вам розповість піцайоло Franco Pisciottano.