Залишити відгук

Піца в il Molino

Ми використовуємо італійське борошно вищої якості виробника Molino di Pordenone спеціального для піци сорту – “00”.  Їхнє борошно Sole di Napoli Rosso створене спеціально для тіста тривалого зростання з додаванням мінімальної кількості дріжджів. Саме це й забезпечує неаполітанській піці пишну хрустку скоринку, а всім її прихильникам – легкість після кожного шматочка.


Піца завжди з дров'яної
печі!
Замовити піцу онлайнРесторани il Molino на мапі

Багатьом рецептам класичної піци вже виповнилася не одна сотня років. Вони пройшли довгий шлях – від гурмана і сибарита Лукулла до винаходу класичної «Маргарити». У піцерії il Molino випікається традиційна італійська піца.

Справжні піцайоло не розкатують тісто качалкою, а розминають його руками, після чого крутять корж на одному пальці, немов тарілочку.

Піцайоло в il Molino випікають понад 20 видів автентичної італійської піци – від класичної Маргарити до  суперпопулярної Маскераре.

Тісто, з якого готується справжня піца, має свій секрет. Саме завдяки йому смак піци запам'ятовується надовго.

5 правил справжньої італійської піци від il Molino!

Існує 5 правил справжньої італійської піци, про які Вам розповість піцайоло Franco Pisciottano.