Залишити відгук

Закуски - ідеальний аперитив перед основною стравою або зручний легкий перекус. Вони можуть бути гарячими або холодними, але вони обов'язково будуть дуже смачними. Ми в il Molino знаємо, як готувати справжні італійські закуски: від карпаччо до картоплі фрі.

У нас ви можете замовити закуски:

  • сирне асорті;
  • брускетту;
  • курячі нагетси;
  • сирні кульки;
  • карпаччо з лосося або телятини.

Серед закусок популярні традиційні італійські страви, наприклад, фокачча або запечена моцарелла, а також найрізноманітніші бутерброди, фаршировані овочі та гриби, ковбаси, яйця, салати, овочі з соусом, сирні дошки, пиріжки, пироги, кекси і випічка. Ми велике значення надаємо прикрасі страв, використовуючи всі секрети сервірування, кращий посуд і зелень: салат, зелену цибулю, капусту, петрушку, рукколу.

Популярні італійські закуски


На кухні ми готуємо відомі і популярні закуски в абсолютно новому оригінальному вигляді, об'єднуючи традиції і сучасність.

Трамеццино

Популярний італійський сендвіч трикутної форми, приготований з білого хліба без кірки з різними начинками: майонезом, рибою, прошутто і сиром. Вважається, що перший трамецціно був винайдений в 1925 році в в Турині. Незабаром він став неймовірно популярним, особливо у Венеції, де його вживають в якості легкої закуски.

Піцета

Це невелика версія піци, яка варіюється за розміром і формою, тому деякі піццети готуються навіть у формі серця або ромбами. Її готують так само, як звичайний корж з соусами, сирами і різними додатковими інгредієнтами.

Польпетте

«Polpette» означає італійські фрикадельки, традиційно складаються з яловичого або телячого фаршу і доповнені різноманітними інгредієнтами, такими як петрушка, яйця, часник, а іноді навіть мортаделла або пармезан реджано.

Капрезе

Салат Капрезе - класика неаполітанської кухні. Ідеальне поєднання стиглих помідорів, вершкової моцарели і свіжого базиліку. Сир і томати нарізають товстими шматочками, викладають на тарілку і прикрашають листям базиліка, посипаючи невеликою кількістю солі і білим перцем, а потім додають щедру краплю оливкової олії. Ми готуємо салат Капрезе за традиційним рецептом, без додавання бальзамічного або будь-якого іншого типу оцту.

Гріссіні

Це традиційні італійські хлібні палички родом з Турина. Готуються з хрусткого хліба, який додатково приправляється розмарином, насінням кунжуту, цибулею або сиром пармезан. Історію Гріссіні можна простежити до 17-го століття, так як вони були винайдені для лікування пов'язаних зі здоров'ям проблем герцога Вітторіо Амедео II з Савойї. Оскільки у герцога були проблеми з травленням, доктор наказав Антоніо Брунер, туринському пекареві, приготувати їжу, яку герцог міг легко переварити.


Тренд сьогоднішнього дня - це здорове харчування, яке передбачає перехід до органічних, безглютенових або веганських продуктів. Щоб наші гості, які слідують вегетаріанським принципам, відчували себе комфортно, ми постійно оновлюємо меню різними закусками без продуктів тваринного походження. Наприклад, вегетаріанська фокачча, страви на основі овочів і гарніри, до яких ви можете вибрати соус на свій смак.

У il Molino ми вміємо правильно подати закуски до столу. Акуратні порції дуже ефектно виглядають на маленьких стравах, в салатниці, тарілці або чашках. Але ви також можете замовити набори закусок з доставкою додому - нехай це менш ефектно, зате також смачно і дуже зручно!