Залишити відгук

Піца на цільнозерновому борошні

Світ не стоїть на місці, він упевнено увійшов у 21 століття, і на зміну застарілим звичкам і поглядам приходять нові тренди – мода на екологічність, природність, здоровий спосіб життя. Сьогодні модно бути здоровим, активним, харчуватися корисною й разом з тим смачною їжею. І в il Molino цілком розділяють сучасні тенденції й на численні прохання розширюють улюблене меню відвідувачів піцою на цільнозерновому борошні.

 

Отже, що ж таке цільнозернове борошно? Це борошно, отримане при подрібненні зерна, але без наступного просівання його оболонок, як у звичайному білому борошні. Завдяки цьому воно має безліч корисних властивостей. В оболонці зерна зберігаються вітаміни B і E, білки, мінерали та мікроелементи. Таке борошно містить більше клітковини й менше вуглеводів. Воно менш калорійне й легше засвоюється організмом. Цільнозернове борошно має насичений смак і гарний темно-жовтий колір, оскільки висівки, що містять масла і вітаміни, природним чином його забарвлюють.

 

Для випікання найсмачнішої і найкориснішої піци в il Molino використовують цільнозернове борошно італійського виробника Molino di Pordenone, що неухильно дотримується традицій виготовлення справжнього автентичного борошна з 1923 року.

Піца на цільнозерновому борошні виходить насиченою за смаком, хрумкою, неймовірно ароматною, і разом з тим – корисною і легкою. Відтепер дотримуватися здорового способу життя стало ще простіше! il Molino запрошує в цьому переконатися – тут завжди з нетерпінням чекають на гостей.