180 г
Батат фрі з пармезаном та соусом il Molino
Батат фрі з соусом il Molino та пармезаном.Алергени: лактоза
169 ₴
140 г
Брускета з пармою, гарбузом та рикотою
Чіабата з пюре гарбуза та рикотою, трюфельним медом, пармою, мініперчиками та свіжою м’ятою.Алергени: глютен, лактоза
185 ₴
300
Крем-суп з гарбуза та чипсами з бекону
Крем-суп з гарбуза з сухариками, чипсами з бекону та гарбузовим насінням.Алергени: глютен, лактоза
155 ₴
300 г
Крем-суп з гарбуза з креветками
Крем-суп з гарбуза зі свіжим шпинатом, фетою, креветками, нитками чилі та гарбузовим насінням.Алергени: глютен, лактоза, ракоподібні
330 г
Паста з грибами, беконом та гарбузовим соусом
Тальятеле з соусом із гарбузового пюре, беконом, шампіньйонами, трюфельним соусом, зеленою олією та базиліком.Алергени: глютен
275 ₴
400 г
Паста з мінікотлетками по-київськи
Спагеті в соусі Маринара з мінікотлетками по-київськи та пармезаном.Алергени: злаки, лактоза, селера
255 ₴
480 г
30 см
Піца Маргарита ді Парма
Парма на бортах, бейбі моцарела, мінітомати, базилік. Соус на основі перетертих томатів зі спеціями.Алергени: глютен, лактоза, яйця.
365 ₴
520 г
Піца з беконом, гарбузом та горгонзолою
Бекон, моцарела, горгонзола, пюре гарбуза, карамелізована цибуля, трюфельний мед, рукола та мініперчики.Алергени: глютен, лактоза
375 ₴
Піца з тунцем та каперсами
Тунець, каперси, моцарела, пармезан, соєвий соус, карамелізована цибуля, рукола, перець та петрушка.Алергени: глютен, лактоза, соя, риба
220 г
Тирамісу з гарбузом
Традиційний італійський рецепт з гарбузовим кюлі.Алергени: глютен, лактоза, яйця
© 2010-2025 Піцерія Il Molino
Платіжні системи