Ресторани

ПІЧ НА ДРОВАХ
Піца завжди
з дров’яної пічі
ШВИДКА ДОСТАВКА
Доставляємо гарячу піцу прямо з дров'яної печі в будь-який район Києва
ЯКІСНІ ПРОДУКТИ
Інгредієнти – тільки вищої якості. Більшість поставляється прямо з Італії
ДИТЯЧІ МАЙСТЕР-КЛАСИ
В усіх піцеріях родини ваші малюки зможуть долучитися до секретів приготування піци
BONUS ДОДАТОК
Бонусна програма il Molino. Приємні подарунки за те, що ви обираєте нас!

Популярні страви

Тісто з цільнозернового борошна, перетерті томати, моцарела, пармська шинка, в'ялені томати, рікота та базилік. Алергени: злаки, лактоза.


420 г

Перетерті томати, моцарела, салямі Мілано. Алергени: злаки, лактоза.


Тісто з цільнозернового борошна з перетертими томатами та сирами моцарела, горгонзола, пармезан та рікотта. Алергени: злаки, лактоза.


Новини

СІМ'Я ПІЦЕРІЙ IL MOLINO – BENVENUTI!

il Molino – італійською – "водяний млин". Сім'я ресторанів-піцерій названа саме так. Перша піца з'явилася в Італії в ті часи, коли до винаходу електрики і сучасних ресторанів було ще декілька століть. Готувалася вона виключно в печі, складеній з каменів. А борошно виготовлялось з пшениці, перемеленої на водяному млині.

Історія водяних млинів в Італії налічує тисячі років. Їх перші зразки були знайдені ще при розкопках Помпеї. Креслення водяних млинів розробляв великий Леонардо Да Вінчі. Саме на таких млинах в провінції Кампанья з XVII століття виробляли борошно, яке найкраще підходить для приготування справжньої італійської піци. А сьогодні водяні млини чудово вписуються в ландшафт італійських селищ.

Перша піцерія сім'ї il Molino відкрилася в грудні 2010 р. в центрі Печерська – на вулиці Московській. У червні 2011 року на вулиці Саксаганського з'явилася ще одна. У 2012 р. сім'я поповнилася піцеріями на Дніпровській набережній, проспекті Перемоги та Голосіївському проспекті. На початку 2013 р. почали свою роботу ще два ресторани – на вул. Володимирській та в ТРЦ Dream Town.

У всіх ресторанах il Molino дотримуються єдині стандарти якості. У дров'яних печах від Stefano Ferrara Allestimenti випікають піцу за традиційними італійськими рецептами. Інгредієнти – тільки вищої якості. Більшість – борошно, сири, морепродукти – поставляються прямо з Італії.

il Molino – сім'я італійських ресторанів з неаполітанською дров'яною піччю, в якій піцайоло готують понад 20 видів автентичної італійської піци – від класичної Маргарити до фірмової il Molino і супер популярної Маскераре. Також у нас можна спробувати домашню пасту, равіолі, свіжі салати, м'ясні та рибні страви, італійські десерти.