Зібрали перевірені часом рецепти, додали нашої любові і створили напівфабрикати. Такі, що завжди виручать, коли треба, щоб було швидко і смачно.

Ми майже все зробили за тебе, тобі лишається кілька кроків:
- замовити доставку або взяти з собою у ресторані;
- швидко приготувати у зручний час (дивись спосіб приготування нижче);
- насолоджуватись улюбленими смаками гарячих страв.

Спосіб приготування напівфабрикатів:

Сирники класичні або сирники з пармезаном

Не потребує розморожування. Викласти на розігріту пательню, змащену олією. Обсмажувати з обох боків на маленькому вогні по 4 хвилини під кришкою або без. Час приготування може відрізнятись в залежності від характеристик кухонних приладів. Подавати зі сметаною або соусом.

Шоколадний фондан

Випікати в духовці 10-12 хвилин за температури 200С. Обережно вийняти з форми. За бажанням подавати з морозивом.

Курячі нагетси

Не потребує розморожування. Обсмажити з двох сторін до золотавої скоринки на розігрітий пательні на середньому вогні, накрити кришкою і довести до готовності. Орієнтовний час приготування до 10 хвилин. Або розігріти фритюр до 175С та викласти продукт. Готувати протягом 4 хвилин до набуття золотистого кольору, як в улюбленному ресторані.

Паста, Равіолі з індичкою або Равіолі зі шпинатом

Пасту або равіолі варимо 5-6 хвилин у великій каструлі з великою кількістю води, додаємо сіль за бажанням. Рекомендуємо на кожні 100 г пасти додати 1 л води. Пасту кладемо в добре киплячу воду, помішуємо перші хвилини, щоб вона не злиплася. Подавати з сиром або соусом.

Що приготуєш першим: сирники, равіолі з індичкою, курячі нагетси чи шоколадний фондан? А може, все і одразу?

🔍Ознайомитись з асортиментом можна за посиланням.

📌 Замовляй за телефоном (044) 222 4444, на сайті ilmolino.ua та в мобільному додатку il Molino у розділі «Візьми з собою».